Afspraken – Huisartsenpraktijk Hierden – Hierden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hierden
Zuiderzeestraatweg 109 3849 AC
Hierden

Afspraken

Spreekuur op afspraak

Voor het spreekuur dient u altijd een afspraak te maken. U kunt  elke werkdag voor een afspraak de praktijk bellen tussen 08:00 uur en 17:00 uur . Wilt u een afspraak dezelfde dag bel dan bij voorkeur voor 10:00 uur.

“Nu ik er toch ben…”

Een vraag, hoe klein ook, verdient aandacht, onderzoek en zorgvuldige beantwoording. Vooral het zorgvuldig registreren in uw elektronisch dossier kost de huisarts net zo veel tijd als bij een ‘grote’ vraag. Daarom vragen wij u, om bij het maken van een afspraak, aan te geven bij de assistente wat u wilt bespreken. Zo kan de assistente met u bepalen hoe u het beste geholpen kunt worden. Bij meer dan één vraag/klacht, plant de assistente meer tijd voor u in, zodat de huisarts tijd heeft om uw vragen te beantwoorden. Zo willen wij voorkomen dat patiënten ná u niet onnodig hoeven te wachten en wordt de wachttijd beperkt. Bedankt voor uw medewerking!

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar het gewone  spreekuur te komen.