COVID-19-vaccin – Huisartsenpraktijk Hierden – Hierden
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hierden
Zuiderzeestraatweg 109 3849 AC
Hierden

COVID-19-vaccin

Bewijs van vaccinatie

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website http://www.coronacheck.nl de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Regelen bewijs vaccinatie/QR code:

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden?

Bent u door ons geprikt stuurt u dan een bericht naar onze praktijk (info@huisartshierden.nl) en geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe via beveiligde e-mail. Het genereren van bewijs van vaccinatie kan in onze praktijk vanaf 12 juli. Houdt u er wel rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat het naar u verzonden wordt.

Bent u niet door ons maar door bijvoorbeeld de GGD geprikt dan kunt het regelen via http://www.rivm.nl/mijnrivm-vaccinaties. Eventueel kunt u hier ook een code op papier maken. Let op, houd uw Digi-D bij de hand

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

 

 

Coronavaccin

Wij krijgen toenemend vragen over het coronavaccin. Vragen over de ontwikkeling, de werking, de bijwerkingen, wanneer start het vaccineren, wie komen er in aanmerking, etc. Veel antwoorden op vragen over het coronavaccin kunt u vinden via de volgende informatiekanalen:

Wij hopen dat u via bovenstaande kanalen antwoord op uw vragen krijgt. Indien u toch met vragen blijft zitten, neemt u dan gerust contact met ons op.